Despina producties
Zangeres Vliegende Stukken Training


Gastenboek

"Ontroerend mooi."

"Ik wil je graag laten weten dat ik jouw voorstelling heel erg leuk vond. Ik heb genoten. De liedjes vond ik echt prachtig, wat een stem! Je originele benadering van de dilemma’s van deze tijd vind ik heel erg leuk en spreken mij erg aan. "

"Geweldige hartverwarmende voorstelling."

"Leuk, mooi, ontroerend en heel onderhoudend."

"Wij vonden je voorstelling erg goed. Mooie thema`s met mooie teksten, stof tot nadenken, soms melancholiek, soms grappig en doorspekt met wetenschappelijke kennis. Je verdient een groot podium."

"Deugzucht is een voorstelling die iedereen die ooit “kernenergie weg ermee” en “liever een Rus in mijn keuken dan een kruisraket in mijn tuin” heeft geroepen moet gaan zien, en vooral ook moet gaan horen. En wie niet deugen wil, die moet maar voelen!"

"Ik heb vandaag al minstens drie momenten beleefd waarop ik aan je voorstelling gisteren moest denken."

"Superleuke avond, prachtig gezongen!"

''Je voorstelling is niet gemeen genoeg.''

"Een verrassend en verfrissend optreden. Ik heb een topavond gehad. "

"Ik zag deze ontwapenend geestige én ontroerende voorstelling onlangs in een uitverkocht Werftheater. Ik was niet de enige die heeft zitten lachen en huilen."

Symposium Louis Bolk: "De middag werd inspirerend afgesloten door Marjolein de Graaff. Mooi toegepast op de voorgaande sprekers, een knappe prestatie!"

"Subtiel en hartverwarmend."

"In Deugzucht laat Marjolein de Graaff alle facetten van haar kunnen zien. Niet alleen is zij een rascomédienne, zij is ook verhalenvertelster en intiem gespreksgenoot. Marjolein deelt onbevangen haar persoonlijke idealen, haar strubbelingen en haar meest gênante momenten met de zaal. En plotseling is er ook ontroering en blijkt zij – dat waren we bijna vergeten- prachtig te kunnen zingen.
Pianist René Veen is deze avond een perfect begeleider.
Deugzucht is er voor iedereen die van absurde humor houdt, maar die daarnaast ook –net als Marjolein de Graaff- naarstig zoekt naar een ideëel houvast in deze verwarrende wereld." Joost Kleppe, Annie MG Schmidtkenner

Wil je ook iets schrijven in het gastenboek? Ik ben bezig met het bouwen van een nieuwe site waarin je volautomatisch een reactie kunt achterlaten, maar tot het zover is kun je mailen naar leinkunst@xs4all.nl